Ulike SDRAM-spor.

Ulike SDRAM-spor.

Bygger fortsatt PII og PIII for Emmaus i Frankrike.

Jeg oppgraderer (litt) et gammelt hovedkort som har det som ser ut som SDRAM-spor med de to hakkene og det samme antall kontaktpunkter. Problemet er at i hver ende av spalten, i stedet for plastfangene som hekker pa den «normale» SDRAM-barer, det er heller mindre plastfangster som bare ser ut til a trykke mot enden av baren. Jeg klarer a trykke noen barer i, men de knytter nesten ikke inn i det hele tatt, og de fleste av dem gar ut av seg selv!

Hva slags barer trenger jeg?

Takk pa forhand.

Facebook Twitter LinkedIn https://www.experts-exchange.com/questions/21533320/Different-SDRAM-slots.html copy.

keithbraithwaite (14 kommentarer) willcomp (12 kommentarer)

Jeg fikk en 128 bar for a holde i en av sporene og datamaskinen oppdaget 32!

Jeg skal sjekke merke og modell nar jeg kommer dit igjen i morgen.

Takk for at du kom tilbake til meg.

SMB Security fikk bare et lag sterkere.

WatchGuard kjoper Percipient Networks for a utvide beskyttelsen til DNS-laget, og oker verdien av Total Security Suite ytterligere. L r mer om hva dette betyr for deg og hvordan du kan forbedre sikkerheten din med WatchGuard i dag!

«det tar pc100 eller pc33 ram og har en agp-sporet. Merket er Chaintech VIA bord » (fra nettstedet)

Jeg har satt inn to 32 EDO-er for a kunne konfigurere den nye (brukte) HD-en.

Takk til dere alle.

Hvis det viser seg a v re svaret, er poengene dine.

Hvis du ser pa spesifikasjoner, er de 168 pin DIMM-moduler, samme som SDRAM. Jeg kan fortsatt ikke fortelle forskjellen med mindre det er merket som EDO eller SDRAM.

Alle mine SDRAM-pinner bare hoppe rett ut!

Jeg har fortsatt ikke hatt tid til a legge merke til hovedkortets merke og modellnummer. Jeg er sikker pa at det vil kaste litt lys pa ting.

Jeg far de viktigste hovedkortets detaljer sa snart jeg kan, men det blir neste onsdag.

Som jeg bare sa pa et annet sporsmal: «Jeg kan v re litt av duffer pa maskinvare, men hvis det var en» CAM » (datamaskinassistert musikk?) 🙂 Del pa forumet ditt Jeg ville ha ekspertstatus !. Jeg folte meg litt gammel ogsa denne morgenen (klokken er 8 i Frankrike)

Det hjalp meg med a gjenopprette jeg selv resect 🙂

Du har rett, dette hovedkortet er fra vei tilbake. Jeg prover a oppgradere det litt fordi den unge fyren som tok med meg det, er i stand til a lese DIVX-filer pa det! Det overrasket meg sa mye jeg trodde det ville v re verdt noen forbedringer.

For du sier at det er penger ned i avlopet, bor jeg si at den veldedige organisasjonen som jeg jobber med frivillig, selger 10 GB HD for $ 5. Gamle minne stikker $ 1 eller $ 2.

Jeg lover a ta inn merket og modellen pa onsdag! jeg er fascinert!

EDO ram er mye mindre enn SD-RAM, og du sa at du jobbet pa et gammelt hovedkort riktig? Sa da antar jeg om du bruker enten EDO ram og et par SD RAM-spor eller bare alle EDO RAM.

Haper dette hjelper.

Jeg forsikrer deg ogsa om at sporene ikke har fangst i hver ende som alle 168 SDRAM-sporene jeg noensinne har sett (og jeg har sett hundrevis, om ikke tusenvis.)

Fangsten i hver ende er lavt slung og kommer bare flatt mot modulen – mye lavere enn endestykket i en standard 168-pinne.

Jeg ville ikke sporre dette sporsmalet om sporene var noe som «ekte» SDRAM-spor, eller enda mindre, hvis de var noe som standard EDO-spor.

Kanskje ingen av dere noen gang har sett det samme heller?

Jeg har bygget og demontert disse dyrene de siste 15 arene, og jeg har aldri sett det for.

Siden jeg fikk alt som fungerte med et par 32 EDO, har jeg la det ga til onsdag neste. Pa den maten kan den unge fyren jeg oppdaterer den til, leke med sitt nye leketoy i noen dager.

Forst nar jeg har sa god tilgang til styret, kan jeg passe SDRAM stikker inn i sporene! Jeg vaget ikke a trykke sa hardt da styret var i esken. De har aldri blitt brukt sa forste oppforing var vanskeligere (!). Jeg vil se om de blir oppdaget riktig i dag.

For det andre er det et veldig anonymt styre – det eneste jeg fant var dette tallet mellom to PCI-spor: 35-8804-01.

Jeg vil jage det opp pa Google.

Hvis minnepinnen fungerer, er problemet lost – jeg vil dele punktene.

Takk igjen.

men – med en 64 pinne ga det meg 16, med 2, 32.

Med en 128, 32 og med to 128, 64.

Jeg har ingen 66 Mhz pinner – alle de var 100 Mhz.

Resultatet er at jeg bare kan oke til 64 – samme som med mine to 32 gamle EDO-pinner.

Jeg antar at mainborad er derfor begrenset til 64?

Noen finner et diagram / manuell?

Stangt nok vil det ikke akseptere en 64 EDO-pinne alene – nar jeg legger to i, gir den meg 64.

Du har sannsynligvis riktig at sporene er begrenset til 32 MB.

Utvalgt innlegg.

Evaluering av UTMer? Her er hva du trenger a vite!

Evaluering av en UTM-apparat og -leverandor kan vise seg a v re en overveldende ovelse. Hvordan kan du sorge for at du far sikkerhet som organisasjonen trenger uten a bryte banken? Ta en titt pa var UTM-kjopsguide for mer informasjon om hva du bor se etter!