Slots albion road ottawa

Slots albion road ottawa h1>

$ 1,99 kyllingvinger? Alvor? Og alt jeg trenger a gjore er a kjope en drink? Jeg trenger ikke a v re medlem eller noe, og dette er pa en lordag kveld? I kveld er lordag kveld! Hvor er dette magiske stedet og kan dette stedet v re for godt til a v re sant?

Pa den andre turen til buffeen gikk LJ med krabbeben. Disse var et popul rt element, og noen mennesker (og du vil se dem pa hver buffet) hoste tallerkenen sa hoyt at det ikke er noen som far en prisutvalg. Jeg har ingen talmodighet for a knekke krabbeben, og med reker setter meg av, hadde jeg ikke noe. LJ sa at det var ok. V r oppmerksom pa at smor selvbetjener i plastbeholdere – ikke miljovennlig, men det var ingen sma boller a bruke.

Pa begge min forste tur til buffet fikk jeg ribbeina (ca. 3). De var omme, kjottfulle og hadde en velsmakende bbq saus pa dem. Sausen selv var sot, bare sa litt smokey, men jeg tviler ikke pa at det er en slags flaske saus. Ogsa disse var en popul r rett, og av buffeen, det eneste jeg likte. Pa min andre tur jeg plukket opp ca 5 mer, men ved den tredje (etter a ha spist 6) var jeg ikke nyter dem lenger.

Sa hvordan var vingene kommer til a fare?

Deres storrelse var om en liten til middels. De var ikke veldig kjottfulle, og breading overpowered alt. Fargen var heller ikke veldig tiltalende for meg heller. Vingene var ikke knarsomme, men seige, og det tok mye a fa dem ned etter noen fa.

Som jeg nevnte, var de en blahving pa egenhand. Jeg hadde fanget en sitronkile min forste gang for min keisersalat, men jeg endte opp med a bruke den pa vingene min bare for a gi dem litt fuktighet og litt tartness. Pa min andre ga pa vingene pa buffet, tok jeg en plastikkkopp og hadde litt bbq saus (de hadde ogsa honning hvitlok, men hvorfor?). Bbq sausen var ikke det samme som ribbeina, heller ikke sa bra, som det var ekstremt sot. For de fleste av dem har jeg bare gnidd dem mot ribbene for deres saus. Jeg burde ha brukt noen ranch eller noe. Pa vei ut den kvelden sa jeg en fyr med en stor haug med vinger pa sin tallerken og en jumboflaske Tabasco saus. Jeg sa til LJ, jeg burde ha bedt om det, og hun sa «ville det virkelig ha gjort vingene bedre?» Nei, nei, jeg antar det ikke ville ha.

FINAL SCORE: Puben serverer bare disse buffetvingene selv, sa $ 1,99-avtalen er ikke verdt det. Disse var forferdelige vinger, uansett hvilken vei du skar det. Etter min andre plate fikk jeg dessert, og det var det, jeg var bare syk av maten.

Men folk syntes a elske maten. Og jeg finner dette overalt i Ottawa. Vi gar til uformelle restauranter som kommer sterkt anbefalt, eller jeg leser gode anmeldelser, og finne kvaliteten er bare ikke det jeg er vant til. Jeg tror den lille dammen teorien, og det er ikke ment a v re stotende mot Ottawaians, men det er hvor folk i Ottawa som sjelden har bodd utenfor Ottawa, elsker den eneste maten de har blitt utsatt for. Visst er det et stort mangfold av mat (italiensk, japansk, libanesisk, indisk osv.), Men det er bare aldri pa niva med det jeg hadde vokst opp i min lille by, n rliggende omrader, eller mitt siste hjem i Toronto i 8 ar. Ottawa er en vakker by og et vennlig folk, men jeg savner buffeer fra South Western Ontario!

Rideau Carleton Raceway Buffet.

4837 Albion Road, Ottawa.

4 kommentarer:

Jeg har kokt bedre vinger ut av en frossen pose i ovnen min! De ser ut som om du kan fa dem til $ 1,99 eller pa en buffet! Ah. vente;)

Jeg er ikke en fan av breaded vinger. Bare gi meg kylling, hud og saus 🙂

Jeg bodde i Ottawa og v rt til RCR noen ganger for supper, ribbeina er veldig om og saftig. Absolutt yumtastik :-p.

@Anon – takk for innlegget ditt og jeg setter pris pa din lojalitet mot RCR 🙂 Jeg har ingen umiddelbare planer om a ga tilbake, men jeg vil sette dem tilbake pa radaren uansett!