Roxy The Black Lab & # 038; Dachshund Mix.

Roxy The Black Lab & # 038; Dachshund Mix.

Roxy, den 8 ar gamle kvinnelige sorten Lab og Dachshund bland rasehunden fra Cincinnati, Ohio. Foto sendt av Elaine.

Liker du denne artikkelen? Del det nedenfor!

Andre hunder kan du nyte:

7 kommentarer til & # 8220; Roxy The Black Lab & # 038; Dachshund Mix & # 8221;

Dette er det morsomste bildet av en hund jeg noensinne har sett.

Jeg har to svarte tegneserier og labblandingsgutter. Deres navn er Frank og Walt. Vare Dog Walt gjor det samme, som Roxy. Jeg har mange bilder av ham som gjor det samme. De ble fodt i Texas Panhandle og de er 6 ar gammel, vi reddet dem fra SPCA. De er sa gode hunder. De er mellomstore hunder Frank har mer dachshund i ham mens Walt har mer lab.

Jeg har akkurat en kvinnelig Lab / Dachshund, og jeg lurer pa hvor stor de far.

Kanskje en av dere kan hjelpe meg.

Jeg hadde en dachshund-lab-blanding i 8 ar. Jeg matte bare sette ham i dvale pa grunn av hundeplasis sykdom. Jeg vil gjerne komme i kontakt med andre mennesker som eier slike hunder. Jeg ante ikke at Jack ikke var den eneste Weenylab (ogsa kj rlig kalt labeenies) pa jorden. Min epost er [email & # 160; beskyttet], hvis noen vil dele bilder eller historier.

Vi vedtok en dachs- lab-blanding fra det humane samfunnet rett for jul, det er flott a se hes ikke den eneste der ute!

Jeg har en 4 ar gammel Dachsador akkurat som Roxy. Hun har v rt den beste hunden enna. Hun moter aldri en fremmed, elsker barn og andre dyr. Jeg kan ikke fortelle hvor mange mennesker vil ha en hund akkurat som henne. Denne blandingen blir faktisk mye mer popul r. Jeg har snakket med noen mennesker som har betalt over $ 1000 for denne blandingen. Jeg var heldig og fant henne pa Animal Rescue etter a ha v rt i fosterhjem.

Jeg har en ganske liten weiner / lab ogsa. hennes navn er breanna. hun er underholdningen i huset. du har virkelig ikke annet valg enn a elske henne. jeg hadde aldri hort om hennes blanding for vi fikk henne.