kgb intervju sporsmal.

kgb intervju sporsmal.

Opplev 11 Evalueringer.

Fa intervju 11 Intervju vurderinger.

Vanskelighetsgrad 11 Evalueringer.

Vanskelighet.

Intervjuer for toppjobber pa kgb.

Kundeservice Representant (3) Wireless Care Representative (1) Software Architect (1) Ny Business Manager (1) Operator (1) Programvareutvikler (1) Brukeropplevelsesledelse – Online Guru (1) Teknisk Support Representant II (1) MoreLess.

Kandidatintervju Anmeldelser.

Din tillit er var storste bekymring, slik at bedrifter ikke kan endre eller fjerne vurderinger.

Kundeservice Representant Intervju.

Jeg sokte pa nettet. Jeg intervjuet pa kgb.

Behandling av HR-prosjekter stotter HR Service Center og Field HR.

Kundetilfredshet nar det gjelder rettidig levering av kvalitetsarbeidsprodukter som handboker, stillingsbeskrivelser, lonnsporsmal / kompensasjonsplaner, HR-vurderinger mv.

FMLA Administrasjon og stotte.

Behandling av HR-prosjekter stotter HR Service Center og Field HR.

Kundetilfredshet nar det gjelder rettidig levering av kvalitetsarbeidsprodukter som handboker, stillingsbeskrivelser, lonnsporsmal / kompensasjonsplaner, HR-vurderinger mv.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Programvareutviklerintervju.

Jeg sokte pa nettet. Jeg intervjuet pa kgb (Austin, TX) i juli 2017.

Jeg sokte pa nettet og ble sendt av en utenlandsk HR-representant. Det gikk bra, og hun ga meg videre til et panelintervju. Det endte med a bli et intervju med ansattssjef som lanserte rett inn i et teknisk intervju. Jeg folte seg blindsided sa det tok et sporsmal eller to for a finne foten min. Etter a ha gjennomfort 100 intervjuer selv, kunne ansetteansvarlig definitivt bruke litt trening pa hvordan a gjennomfore et intervju. Ingen avklarende sporsmal, ikke oppfolgingssporsmal, og uvilje til a svare pa avklarende sporsmal. etc.

Hva er REST. 1 Svar.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Software Architect Interview.

Jeg ringte fra en rekrutterer for en apning i kgb. Mitt CV var pa listen og noen kalte meg for et intervju. Det gikk veldig bra og jeg forventet + ve tilbakemelding. Jeg fikk et svar fra deres HR som jeg loy til dem om min erfaring. Det er absolutt stotende, hvorfor skulle jeg markedsfore meg selv for noe jeg ikke har gjort, og hvorfor ville de ringe meg og ta opp intervju hvis de ikke ser noe i mitt CV for det de leter etter .

Ingenting for teknisk, bare generelle MVC ting og OOPS Answer Question.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Tradlost omsorgsrepresentantintervju.

Jeg sokte i person. Prosessen tok 2 dager. Jeg intervjuet pa kgb (McLeansville, NC) i januar 2015.

Jeg gikk bare inn, sa at jeg onsket a soke og de satte meg opp med en datamaskin for a sette inn min app, sa fikk jeg ta en skriveprove. Sa da jeg bestod testen, planla de meg et intervju for dagen etter. Hele prosessen var super enkel og enkel. Typingstesten var ekstremt lett. Det var bare fem linjer, og du hadde et helt minutt a skrive det. Kravet var 25 ord per minutt. Hvis du kan skrive, hoppet den raske brune losningen over den lette hunden. & # 034; To ganger innen et minutt, vil du bli planlagt for et intervju.

Hvordan vil du handtere en irat kunde? 1 Svar.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Teknisk stotterepresentant II Intervju.

Jeg intervjuet pa kgb (San Antonio, TX) i mars 2013.

Sendt mitt CV til annonsen som ble lagt ut pa nettet og ble kontaktet innen 15 minutter etter innsending. Gikk i neste dag og tok en grunnleggende ferdighetsprove som jeg folte meg, er mye mer enn det som trengs, vurderer hvilken type jobb det egentlig er. Etter a ha tatt testen og passerer var planlagt for et intervju som folger mandag. Mandag kom og HR-representanten var veldig hyggelig og hoflig. Hun var ogsa veldig detaljert i a forklare og sorge for at jeg forsto hva jobben skulle besta av. Etter det ble det informert om at jeg trengte a ta inn 6 ar verdt av IRS-dokumenter for a verifisere min tidligere ansettelse.

Ingen var vanskelig eller uventet. Sporsmalene er sv rt generelle som ble spurt. Svar pa sporsmal.

Rask og enkel. De starter alle ansatte med samme grunnlonn under treningen som er 9,00 / time. Etter trening gar det opp til kl. 10.50 og 11.50 etter kundens skjonn hvis de foler at du har nok erfaring.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Kundeservice Representant Intervju.

Jeg sokte pa nettet. Prosessen tok 2 dager. Jeg intervjuet pa kgb (Greensboro, NC) i november 2011.

Jeg sokte pa nettet, og mottok en telefon som ber om a komme inn for testing. Hun sa at hvis en intervjuer var tilgjengelig, ville jeg bli intervjuet samme dag, gikk jeg en fredag tok skrive- og staveproven, jeg passerte og hun ba meg om a komme tilbake pa mandag for a gjore et intervju. Jeg kommer tilbake pa mandag jeg gjor en side ved side med en agent for a fa en folelse av hva jeg ville gjore der, jeg tok en simuleringstest for a etterligne hva jeg ville gjore (det var ikke gradert) jeg hadde ansiktet mitt til ansiktsintervju, og ble tilbudt jobben, fylt ut det nye leiepapirarbeidet.

Hva la du merke til at agenten gjorde nar du gjorde din side ved side. 1 Svar.

ingen forhandling, det er hva det er, jeg trengte en jobb sa det gjorde ikke noe.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

User Experience Lead – Online Guru Intervju.

Jeg sokte pa nettet. Prosessen tok 1 dag. Jeg intervjuet pa kgb (New York, NY) i mai 2009.

Jeg har faktisk ikke intervjuet, men jeg hadde en helt forferdelig opplevelse med HR-representanten. Jeg sokte om stillingen, som jeg var kvalifisert for. Imidlertid visste jeg at jeg ville v re mindre erfaren enn de fleste som sokte om apningen. Et par dager gikk etter at jeg sendte inn CV og folgebrev. Da mottok jeg en e-post fra HR, og ba meg sende en & # 034; online portefolje & # 034; av arbeidet mitt. Jeg var spent, men jeg fant dette merkelig, da jeg var ganske detaljert i mitt folgebrev og CV, som inkluderer lenker til prosjektene mine. Jeg sendte enda mer detaljer uansett, og da bare 12 minutter (bokstavelig talt) senere, fikk jeg en ekkel e-post som sa at jeg var helt ukvalifisert. Jeg fant kommunikasjonen til a v re ekstremt respektlos og helt unodvendig. Jeg forklarte da at de hadde tatt mer enn 12 minutter for a gjennomga mine innleveringer, de ville ha bemerket at jeg var en god kandidat. Min karriereopplevelse var apenbart relevant, men jeg mottok en annen nedlatende e-post fra HR. Helt uprofesjonelt.

Er du kvalifisert for denne stillingen? 1 Svar.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Operatorintervju.

Jeg sokte i person. Prosessen tok 1 dag. Jeg intervjuet pa kgb i juli 2007.

De var ansatt pa den tiden, sa jeg gikk inn og fylte ut et soknad. Sa tok jeg soknaden tilbake til resepsjonisten og meldte meg om et ferdighetsprove tidspor. Etter a ha ventet i 30 minutter tok jeg en skriveprove som malt hastighet og noyaktighet. Da jeg passerte dette, planla de meg til et intervju med HR en time senere og ble ansatt pa stedet.

Har du noen gang jobbet med en dissatified kunde og hvordan har du handtert dem? Svar pa sporsmal.

Det var ingen forhandlinger.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

New Business Manager Intervju.

Jeg sokte pa nettet. Prosessen tok 1 + uke. Jeg intervjuet pa kgb (London, England (UK)) i februar 2012.

3 intervjuer. De holdt meg venter i resepsjonen, og jeg gikk nesten ut. hadde 3 intervjuer, 1 telefon og deretter to ansikt til ansikt, hvor jeg motte salgsdirektor og deretter ceo.

rollespill salgsscenarier 1 Svar.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Anonymt intervju.

Jeg sokte gjennom en ansatt henvisning. Prosessen tok 2 dager. Jeg intervjuet pa kgb i juli 2009.

Telefonintervju med menneskelige ressurser og et oppfolgingsintervju med arbeidende General Operatives. Beredskap / reserveplan som kreves for a forklare i tilfelle av & # 034; hjemme & # 039; utstyrssvikt.

Det var ingen forhandling om timer eller lonn.

Del pa Facebook Del pa Twitter Del pa WhatsApp Del via e-post Kopier Link Link Copied!

Forrige 1 2 Neste.

Bedrifter a utforske.

kgb Bilder.

Tilknyttede selskaper.

Ekspert Karriere Rad Forrige Neste.

Topp intervju sporsmal tidligere.

Merk dette som upassende.

Vil du at vi skal gjennomga noe? Vennligst beskriv problemet med dette, og vi vil se pa det.

Din tilbakemelding er sendt til teamet, og vi vil se pa det.

Ditt svar vil bli fjernet fra anmeldelsen & ndash; dette kan ikke angres.

Dette vil erstatte dagens utvalgt intervju for denne malrettede profilen. Er du sikker pa at du vil erstatte den?

Er du sikker pa at du vil fjerne dette intervjuet fra a bli omtalt for denne malrettede profilen?